10 resultater.

Denker Media

København
Størrelse: 1-10
Denker Media er et københavnsk tekstbureau, der tilbyder tekst- og sprogløsninger til virksomheder og institutioner. Vi fokuserer altid 100 % på vores kunders behov og arbejder målrettet med professionelle løsninger, når vi skriver tekster til pressemeddelelser, brochurer, kataloger, magasiner eller anderledes tekstopgaver. Vores bureau har mere end 25 års erfaring, og vi lægger vægt på at levere tekster i en høj kvalitet til en fornuftig pris.

Kunder: Danmarks Radio, Rejseplanen, Barslund

FreelanceTekstforfatter.dk

Odense, Fyn
Størrelse: 1-10
FreelanceTekstforfatter.dk leverer artikler, SEO-tekster, webtekster og content marketing - på dansk og på engelsk. Tekstforfatningen foregår med stor passion for sprog, SEO og fortælleteknik. Vi foretager gerne selv research før artikelskrivningen. Desuden har vi en tekniker tilknyttet og tilbyder dermed også rådgivning og løsninger inden for teknisk SEO.

Kunder: Lysmesteren, IDeHuset, Ingeniørvirksomheden Danich, Lilje-huset, Subaio FinTech

Onlinetekster.dk

Størrelse: 1-10
Onlinetekster.dk er dit personlige tekstbureau. Vi skriver tekster, der skaber vækst i din virksomhed. Hos Onlinetekster.dk går vi på i, at vores kunder er tilfredse. Vi vil gerne kunne se jer i øjnene før, under og efter vores samarbejde. Derfor kvalitetssikrer vi alle opgaver, så du er sikker på, at du får, hvad du betaler for – og mere endnu. Når du er kunde hos os, vil du opleve dygtige, passionerede og ambitiøse tekstforfattere, der vil gør, hvad der skal til for du får succes med dine tekster. Vi er her for jeres skyld, og det får I at mærke, allerede fra før samarbejdets begyndelse. Driv forretning på dit indhold – vælg Onlinetekster.dk

Kunder: Idrink.dk, Hypebase.dk, BNB Kerteminde

ORDgefühl

Odensen, Fyn
Størrelse: 1-10
Tekstbureau til dig, der vil have formidlet den gode historie med personlighed, nærvær og sans for detaljer.

Kunder: Liathansen reklame, Center for Livsduelighed, Terapihuset fyn

Secher Communication

Aalborg, Nordjylland
Størrelse: 1-10
Secher Communication leverer velskrevne og skarpe tekster på dansk og engelsk, der afspejler din virksomhed og rammer din målgruppe. Fra kontoret i Aalborg arbejder Secher Communication med tekstforfatning samt oversættelse mellem dansk og engelsk og er specialiseret i søgeoptimerede tekster (SEO-tekster). Uanset om du ønsker bedre synlighed i Google via SEO-tekster til din hjemmeside, produktbeskrivelser med større fokus på salg eller noget helt tredje, så leverer Secher Communication tekster i høj kvalitet, der skaber værdi for din virksomhed og dine kunder.

Kunder: Trendhim, Min Bolighandel, Ticket to Heaven, Visit Cyprus, Agoda, Shopify

Skriveren.dk

København
Størrelse: 1-10
Skriveren er en selvstændig tekstforfattervirksomhed, som hjælper dig og din virksomhed med tekster til nettet. Kerneområdet er webtekster og kompetencerne spænder over alt lige fra artikler (også strategiske), blogindlæg og nyhedsbreve til produktbeskrivelser og virksomhedsprofiler. Skriveren har en baggrund inden for Affiliate Marketing og Content Marketing, og er desuden webprogrammør, hvilket giver en 360 graders forståelse for, hvad der virker på nettet - ikke mindst i forhold til tekstbaseret SEO og konvertering. Kig forbi skriveren.dk og bliv klogere på, hvordan Skriveren kan hjælpe dig og din virksomhed med tekster, der sælger.

Kunder: Engodnat

Tekstspot

Thyholm, Vestjylland
Størrelse: 1-10
Tekstspot leverer tekst og oversættelse til attraktive priser. Bureauet leverer alle former for kommerciel tekst - herunder advertorials og content marketing. Webtekster leveres ofte med HTML-tags m.v. efter kundens skabeloner. Desuden leverer vi oversættelse. Bureauet er baseret på et stort hold af freelancere, som fordeler sig på journalister, tekstforfattere, skribenter og oversættere. Alle er kvalitetskontrollerede og vi har et klart overblik over de enkelte freelanceres stærke videnområder. På den måde minimerer vi researchfasen, hvilket afspejles i prisen. Vi har specialiseret os i at levere store mængder tekst på kort tid.

Kunder: Pricerunner, Fleggaard, Dating.dk, Magasin, Grønlands Selvstyre, Bravo Tours

Tekstzonen

Thailand
Størrelse: 1-10
Tekstzonen leverer tekstforfatning og SEO arbejde til attraktive priser. Få udført alt inden for web tekster og markedsføringsopgaver som nyhedsbreve, pressemeddelelser og meget mere. Hos Tekstzonen formidler vi dit engagement til din forretning, så dit brand, dine værdier og dine service lyser soleklart op i forbrugerens sind.

Kunder: VSI Group, StepUp Media

TEXTA

Aarhus
Størrelse: 1-10
TEXTA hjælper såvel danske som udenlandske virksomheder med at formidle deres skriftlige budskaber - både på web og tryk. Bureauet fra Aarhus arbejder med udgangspunkt i gængse SEO og content marketing principper, så dine tekster altid møder kunden i øjenhøjde. TEXTA har mere end 10 skribenter ansat, men også et bredt netværk af journalister, forelæsere på landets universiteter og andre fagpersoner, så du altid er garanteret en tekstforfatter, der har erfaring med og indsigt i din forretning

Kunder: DanDomain, Danaweb, S360

Textminded

Aarhus, Vejle, Jylland
Størrelse: 26-50
TextMinded® is a Communication Solutions Partner providing an exciting range of new opportunities based upon the concept of Sustainable Communication®. We wish to set the scene for an eco-system where communication not only communicates value but creates new value in its own right – an eco-system that is self-developing, thanks to the innumerable combinations of data, media and minds within. Passion and Purpose – that’s what we believe in at TextMinded. That’s what makes the difference, both at work and at play.

Kunder: Danish Crown, Eva Solo, Jyske bank, Pihl, Rambøl, TDC

All rettigheder er reserveret 2016. Vi tager forbehold for skrivefejl og gør opmærksom på at søgeresultaterne og informationen der fremgår på BureauOversigten er ikke konstant opdateret, og kan derfor være forældet. Hvis man finder information som ikke er korrekt om et bureau kan man klikke på tandhjulet over søgeresultatet og rapportere problemet. Vi tager ikke ansvar for validiteten af informationen og søgeresultaterne, som derfor kun skal bruges som inspiration i søgningen efter en leverandør. BureauOversigten og holdet bag, kan på ingen måde holdes ansvarlig for nogen form for tabt fortjeneste på enten bureau eller kunde siden, i forbindelse med informationen der fremgår på siden.