7 resultater. Vis på kort

Cloudify ApS

Størrelse: 26-50
We automize work processes across departments at Cloudify, so businesses can increase their efficiency, drive revenue, and thrive in a challenging market. We discover inefficient processes through digital analysis, recommend actions, automate your core operations to meet your business needs, and finally educate your team.

Kunder: veo

Creatrix

København
Størrelse: 1-10
Med fokus på dit brand og værdier hjælper Creatrix med at designe reklameartikler, der skaber synlighed og loyale brandambassadører. Vores store produktionsapparat gør det muligt at designe og producere mere end 200 forskellige typer af reklameartikler, der kan være medvirkende til at gøre jeres arrangement til et, som deltagerne husker eller få jeres messedeltagelse til at skille sig ud fra konkurrenternes.

Kunder: Sydøstjyllands Politi, Randstad, Silkeborg Kommune, Danske Fysioterapeuet, Lagkagehuset

InnerPoint

Størrelse: 1-10
InnerPoint er et Marketing & Revenue Firma for B2B SaaS virksomheder. Find os her

Kunder: Aris-Robotics, Soft-Team, Sport2Gether

Kickass ApS

Størrelse: 1-10
Kickass udvikler firmanavne, produktnavne og kampagnetitler – Det har vi gjort i mere end 20 år, så du er i al beskedenhed i gode hænder her. Når navnet er på plads, sørger vi for registrering af det rigtige domæne, og hjælper efterfølgende med varemærkeregistrering af det nye navn. Om vi skal hjælpe med hele processen, eller blot dele af den, er helt op vores kunder – vi er altid klar til at hjælpe. Vi udvikler kick-ass navne til kick-ass brands.

Kunder: Gucca, R2, Walls, Gridmo, Viborg HK

Radiant

Størrelse: 26-50
Radiant er specialiseret i HubSpot og Sales as a Service (et begreb de selv skabte i 2017). I forbindelse med HubSpot hjælper de med implementering, optimering, scoping, prisforhandling mv. Deres setup er baseret på tusindvis af real-time processer, hvilket betyder, at de opsætter de processer, som rent faktisk virker i praksis. Alle medarbejdere er højtspecialiseret inden for HubSpot og salg. Med Sales as a Service hjælper de virksomheder med at skabe bæredygtig vækst. Det sker med et dedikeret team af højtperformende medarbejdere.

Kunder: SaaS, Tech, Professional Services, B2B

Scandinavian Office Solutions

Størrelse: 1-10
Scandinavian Office Solutions ‒ din oversætter i Skandinavien Oversættelse af hjemmesider, webshop, produkttekster, SEO-tekster eller andet salgsmateriale. Kvalitetsoversættelser siden 2011 Scandinavian Office Solutions har samlet på tilfredse kunder siden 2011. Det er i sig selv en garanti, for så længe overlever man ikke i branchen medmindre man gør det godt. Hos Scandinavian Office Solutions har vi veluddannede og erfarne oversættere med det pågældende sprog som modersmål. Det giver det bedste resultat. Du kan være sikker på, at dine tekster bliver korrekt oversat, at grammatikken er i orden, og – ikke mindst – at teksterne flyder naturligt. Vi arbejder på: - dansk - svensk - norsk - engelsk Kontakt Scandinavian Office Solutions for et tilbud på en kvalitetstekst til din hjemmeside, webshop eller salgstekster. Vi er her for dig, og vi svarer indenfor et par timer. Få et tilbud du bliver glad for! Send din tekst til os, så vender vi straks tilbage.

Kunder: Byggros, Discover Systems, Dansk Lysterapi, Eurotaste, Nordiske Medier, Steffca
Website:

Vulkan

Størrelse: 1-10
Vi hjælper ejerledede SMV’er med at styrke deres markedsposition og skabe øget brandloyalitet. Vi er et erfarent team af brandudviklere med ekspertise i branding og positionering af ambitiøse ejerledede virksomheder .Vi hjælper dig med at forenkle og forstærke det der gør din virksomhed unik, så målgruppen forstår og forelsker sig i dine produkter og services.

Kunder: Design People, Havet's, Lytt Architecture, Seamless Basic, Pure Dansk, The Upcycl, Hands

All rettigheder er reserveret 2019. Vi tager forbehold for skrivefejl og gør opmærksom på at søgeresultaterne og informationen der fremgår på BureauOversigten er ikke konstant opdateret, og kan derfor være forældet. Hvis man finder information som ikke er korrekt om et bureau kan man klikke på tandhjulet over søgeresultatet og rapportere problemet. Vi tager ikke ansvar for validiteten af informationen og søgeresultaterne, som derfor kun skal bruges som inspiration i søgningen efter en leverandør. BureauOversigten og holdet bag, kan på ingen måde holdes ansvarlig for nogen form for tabt fortjeneste på enten bureau eller kunde siden, i forbindelse med informationen der fremgår på siden.