3 resultater. Vis på kort

Creatrix

København
Størrelse: 1-10
Med fokus på dit brand og værdier hjælper Creatrix med at designe reklameartikler, der skaber synlighed og loyale brandambassadører. Vores store produktionsapparat gør det muligt at designe og producere mere end 200 forskellige typer af reklameartikler, der kan være medvirkende til at gøre jeres arrangement til et, som deltagerne husker eller få jeres messedeltagelse til at skille sig ud fra konkurrenternes.

Kunder: Sydøstjyllands Politi, Randstad, Silkeborg Kommune, Danske Fysioterapeuet, Lagkagehuset

Kickass ApS

Størrelse: 1-10
Kickass udvikler firmanavne, produktnavne og kampagnetitler – Det har vi gjort i mere end 20 år, så du er i al beskedenhed i gode hænder her. Når navnet er på plads, sørger vi for registrering af det rigtige domæne, og hjælper efterfølgende med varemærkeregistrering af det nye navn. Om vi skal hjælpe med hele processen, eller blot dele af den, er helt op vores kunder – vi er altid klar til at hjælpe. Vi udvikler kick-ass navne til kick-ass brands.

Kunder: Gucca, R2, Walls, Gridmo, Viborg HK

Mikkelsen Consulting & Business Development

Størrelse: 1-10
Vi hjælper danske webshops med strategisk rådgivning indenfor bæredygtighed og i processen til grøn omstilling for at mindske CO2 fodaftryk i webshoppen og internt i virksomheden

Kunder: Gloria Mundi Care ApS, Sexshop.dk

All rettigheder er reserveret 2019. Vi tager forbehold for skrivefejl og gør opmærksom på at søgeresultaterne og informationen der fremgår på BureauOversigten er ikke konstant opdateret, og kan derfor være forældet. Hvis man finder information som ikke er korrekt om et bureau kan man klikke på tandhjulet over søgeresultatet og rapportere problemet. Vi tager ikke ansvar for validiteten af informationen og søgeresultaterne, som derfor kun skal bruges som inspiration i søgningen efter en leverandør. BureauOversigten og holdet bag, kan på ingen måde holdes ansvarlig for nogen form for tabt fortjeneste på enten bureau eller kunde siden, i forbindelse med informationen der fremgår på siden.