4 resultater. Vis på kort

Brand Movers

Størrelse: 11-25
Brand Movers arbejder med content marketing for større danske virksomheder. Målet er at skabe værdi for virksomhedernes brugere og besøgende inden eventuelle køb og konverteringer. Med fokus på content produktion i form af tekst og video m.v. bliver virksomhederne rustet til at svare på kundernes spørgsmål og det der er vigtigt for dem. Det handler om at rette fokus på kundens behov - også dem der ikke er direkte forbundet med produktet. Brand Movers er vinder af VM i content marketing flere år i træk - og står bag store inbound strategier.

Kunder: Santanderconsumer.dk, Ege Carpets, Satair, DFDS

Goodwill

Størrelse: 11-25
Goodwill er et strategisk filmbureau, produktionsselskab, der laver film- og videoproduktion. Vi laver hjertevarme og opsigtsvækkende filmfortællinger.

Kunder: Meta, Intersport, Aller Media

Public Impact

København
Størrelse: 1-10
I samarbejde med vores kunder skaber Public Impact content, som aktiverer målgruppen og skaber positive relationer til afsenderen. Public Impact leverer content, der opfattes som reelt værdifuldt. Det kan gøres igennem humor, viden, underholdning, engagement osv. Alt sammen med det formål at opnå positiv opmærksomhed og skabe præferencer for virksomheden og dens produkter.

Kunder: Siemens, Wellvita, Columbus Danmark

Tekstbureauet Somera

Aalborg, Nordjylland
Størrelse: 11-25
Tekstbureauet Somera er et aalborggensisk bureau, der siden 2013 har arbejdet specialiseret med tekster til internettet. Pt. er der beskæftiget 16 mand på deres kontor i Aalborg, og kunderne spænder sig fra marketingbureauer til større webshops.

Kunder: Cykelpartner.dk, s360, CL Seifert

All rettigheder er reserveret 2019. Vi tager forbehold for skrivefejl og gør opmærksom på at søgeresultaterne og informationen der fremgår på BureauOversigten er ikke konstant opdateret, og kan derfor være forældet. Hvis man finder information som ikke er korrekt om et bureau kan man klikke på tandhjulet over søgeresultatet og rapportere problemet. Vi tager ikke ansvar for validiteten af informationen og søgeresultaterne, som derfor kun skal bruges som inspiration i søgningen efter en leverandør. BureauOversigten og holdet bag, kan på ingen måde holdes ansvarlig for nogen form for tabt fortjeneste på enten bureau eller kunde siden, i forbindelse med informationen der fremgår på siden.