3 resultater. Vis på kort

Copenhagen Event Company

København
Størrelse: 1-10
Copenhagen Event Company er et dansk eventbureau beliggende i København. Copenhagen Event Company tilbyder planlægning og markedsføring af events i Danmark, Norden, Europa og Mellemøsten. Siden 2018 har Copenhagen Event Company hjulpet virksomheder af at afholde events fra alt mellem 150 til 2000 deltagere. De kan hjælpe med at afholde og planlægge alt fra kongresser til større sportsbegivenheder for virksomheder og organisationer.

Kunder: Alifix A/S, Johannes Fog, Nolf, ERA biler

Event Republic

København
Størrelse: 1-10
Established in 2003, Event Republic is one of the leading event production agencies located in Copenhagen, Denmark. Providing complete event management services primarily in Denmark, as well as worldwide; Event Republic is preferred by a wide spectrum of companies varying from blue chip to high-growth organisations. It is no surprise that this achievement has come through hard, dedicated and structured work.

Kunder: Maersk line, Ferring, DHI, DELL

Grunk Event

Taastrup, København
Størrelse: 1-10
Grunk Event er et moderne fullservice eventbureau. Vi udbyder løbende en række hospitality pakker til populære koncerter, teaterforestillinger eller store fodboldkampe. Står I overfor at skulle holde virksomhedens sommerfest, reception eller anden social sammenkomst, så kontkat os for en uforpligtende snak. Vi har netværket og ideerne.

Kunder: Telenor, Red Bull, Carlsberg, Novo Nordisk

All rettigheder er reserveret 2019. Vi tager forbehold for skrivefejl og gør opmærksom på at søgeresultaterne og informationen der fremgår på BureauOversigten er ikke konstant opdateret, og kan derfor være forældet. Hvis man finder information som ikke er korrekt om et bureau kan man klikke på tandhjulet over søgeresultatet og rapportere problemet. Vi tager ikke ansvar for validiteten af informationen og søgeresultaterne, som derfor kun skal bruges som inspiration i søgningen efter en leverandør. BureauOversigten og holdet bag, kan på ingen måde holdes ansvarlig for nogen form for tabt fortjeneste på enten bureau eller kunde siden, i forbindelse med informationen der fremgår på siden.