Checkmate

København
Størrelse: 11-25
Checkmate er et digitalt bureau beliggende i København med en umættelig passion for at skabe geniale hjemmesider og digital marketing. Vi hjælper virksomheder på tværs af alle brancher og størrelser - omend det er et nyt website, en visuel identitet eller en knivskarp marketingstrategi og eksekvering, som for alvor skal sætte din virksomhed på landkortet. Med Checkmate får du et digitalt bureau, der tænker på websites fra solopgang til solnedgang - måske drømmer vi endda om hjemmesider? Lad os tage en kaffe og en snak om din virksomhed, og hvordan vi sammen kan sætte dine digitale udfordringer i skakmat.

Kunder: Selected Car Leasing, Formula Auto & Leasing, The Cocktail Factory, Erik Sørensen Vin, Ivan Eltoft Nielsen, Sovino Brands, Møller & Rothe, Social Foodies, Phase One, Smily, YourAssets, SIGNAL, Thirsty, The Scandinavian, SAP, Landbrug Fødevarer, Hans Just A/S, PDH Music A/S

All rettigheder er reserveret 2019. Vi tager forbehold for skrivefejl og gør opmærksom på at søgeresultaterne og informationen der fremgår på BureauOversigten er ikke konstant opdateret, og kan derfor være forældet. Hvis man finder information som ikke er korrekt om et bureau kan man klikke på tandhjulet over søgeresultatet og rapportere problemet. Vi tager ikke ansvar for validiteten af informationen og søgeresultaterne, som derfor kun skal bruges som inspiration i søgningen efter en leverandør. BureauOversigten og holdet bag, kan på ingen måde holdes ansvarlig for nogen form for tabt fortjeneste på enten bureau eller kunde siden, i forbindelse med informationen der fremgår på siden.